Rólunk

A DO Akció a Dunaújváros Online Csoport tagja, az AkcióPorta Hálózat alapítója.

A DO Akció kialakításakor olyan felületet kívántunk létrehozni, amely kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatok révén, a fogyasztói igényekre érzékenyen és gyorsan reflektálva szolgál Dunaújváros és a dunaújvárosi kistérség lehető legteljesebb akciós kínálatával.

Akad néhány alapelv, amelyet mindenképpen be szeretnénk tartani és tartatni.

Ezek közül a legfontosabb, hogy a DO Akció kínálatában kizárólag akciós termékek, szolgáltatások szerepelnekdíjtételeinket is ennek nyomán, a szó összes létező értelmében "akciósan" határoztuk meg.

Fontos tényező, hogy egyfelől szerződéses úton, másrészt böngészői visszajelzések biztosításával ügyelünk arra, hogy felületünkön kizárólag valós akciós ajánlatok jelenjenek meg.

Reményeink szerint folyamatosan bővülő hálózatunk extra kedvezményekkel és az internet kínálta opciók gazdag tárházával (személyre szabott böngészői akciókkal, kuponkódos megoldásokkal, nyomtatható állományokkal és egy-egy tartalomhoz csatolható akciós dokumentumokkal – flyer, kitölthető adatlap, bemutatóra szóló akciós ajánlat stb.) segíti Ügyfeleink és a nyilvánosság találkozását

A DO Akció a Dunaújváros Online Csoport tagjaként, egy nagy múltú, a webes megoldások terén térségi és országos viszonylatban is évtizedek óta ismert és elismert szakmai műhely irányításával üzemel.

Legyen az üzleti partnerünk - írjon nekünk!

Hiszünk a közösség erejében, hiszünk a korrekt, bizalmon alapuló, hosszú távú üzleti kapcsolatokban, hiszünk a hálózati együttműködésekben!

A DO Akció weboldalt az AkcióPorta Hálózat első elemeként alakítottuk ki, és az üzleti tapasztalatok alapján, a felületet folyamatosan finomítva üzemeltetjük - a fenti alapelvek nyomán azonban nem titkolt szándékunk a hálózati együttműködések kiaknázása. Mi több, azonnal készen állunk arra, hogy új üzleti partnerek bevonásával bővítsük hálózatunkat.

Szeretnénk a lehető legtöbb településre eljuttatni a DO Akció kölcsönös előnyökön alapuló, a böngészői és partnerigényeket egyaránt kielégítő üzleti modelljét.

Csatlakozzon vállalkozásával az AkcióPorta Hálózathoz - írjon nekünk!

Nyulasi Zsolt
lapigazgató, főszerkesztő
DO Akció - AkcióPorta Hálózat