Akciózni szeretnék!

A DO Akció az AkcióPorta Hálózat tagja

Kontakt: Nyulasi Zsolt lapigazgató, főszerkesztő

Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Kossuth Lajos utca 37. Fsz. 2.

Telefon: (+36) 25/404-444

Mobil: (+36) 20/3154731

E-mail: dunaujvaros@akcioporta.hu

Üzleti opciók:

I. Akció indítása

Amennyiben üzleti partnerként részt kíván venni a DO Akció programjában, kérjük, jelentkezzen a fenti elérhetőségek valamelyikén. Munkatársunk időpont egyeztetés után felkeresi Önt a cégére, vállalkozására, akciójára szabott üzleti ajánlattal. 

A rendszerbe lépés – és a DO Akció honlapon történő megjelenés – feltétele egy keretszerződés aláírása, amelyben a Partner vállalja, hogy akcióit elektronikus úton juttatja el a DO Akció szerkesztőségéhez, az akció indítása után, havi elszámolás szerint téríti meg a Médiaajánlatban szereplő tételek és kedvezmények alapján számolt, összesített végösszeget.

A DO Akció honlap üzemeltetője vállalja, hogy az aktuális partnerigényeket munkanapokon a küldéstől számított 24 órán belül kielégíti  – az akció garantáltan a DO Akció honlapjára és a Dunaújváros Online facebook felületére, opcionálisan a DO hírfolyamába kerül –, az aktuális hónap végén a teljesítésekről összesítő számlát küld a Partnernek.

(A fenti együttműködés-vázlat nem minősül ajánlattételnek, azt a szövegben említett keretszerződés szabályozza.)

Legyen az üzleti partnerünk! Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk!

II. Hálózati kapcsolatok – AkcióPorta

Az AkcióPorta terveink szerint országos hálózattá bővül, munkánkhoz településenként egy-egy üzleti partnert, oldalgazdát keresünk, aki a DO Akcióval együttműködve gondozza a varosnev.akcioport.hu domain alatt üzemelő weboldalt.

A DO Akció egy-egy település esetén a varosnev.akcioporta.hu domain alatti oldal, valamint a varosnev@akcioporta.hu e-mail cím használati jogát, továbbá a felület hatékony használatának üzleti modelljét értékesíti, kölcsönösen gyümölcsöző bérleti konstrukció keretében.

(A fenti együttműködés-vázlat nem minősül ajánlattételnek, azt az aktuális oldalgazdával kötendő keretszerződés szabályozza.)

Csatlakozzon vállalkozásával az AkcióPorta Hálózathoz! Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk!