Médiaajánlat

Üzleti opciók a DO Akció és az AkcióPorta Hálózat felületére

I. Akciók

A DO Akció díjait a partnerigényekhez igazítva, extra kedvezménnyel határoztuk meg.

Az alapegység – egy akció megjelenítése – díja a Dunaújváros Online facebook felületét látogatók számához rendelt: mivel ez a szám a Médiaajánlat születésének pillanatában 6754, ezért egy akció indításának díja 6000 Ft + Áfa. Amint a követők száma eléri a 7, 8, 9, 10 ezret, az akciós alapdíj is módosul – 7000, 8000, 9000, 10 000 Ft + Áfa lesz.

Díjtételek

I. DO Akció (garantáltan megjelenik a DO Akció honlapján és a Dunaújváros Online facebook felületén, opcionálisan a DO hírfolyamában)

6000 Ft + Áfa/darab

II. DO Akció Plusz (garantáltan megjelenik a DO Akció honlapján és a Dunaújváros Online facebook felületén, továbbá garantáltan a DO hírfolyamában is)

9000 Ft + Áfa/darab 

III. DO Akció Extra (a felkerüléstől számított garantált 24 órán át priorizált tartalomként jelenik meg a DO Akció honlapján, garantáltan megjelenik a Dunaújváros Online facebook felületén, továbbá garantáltan, a felkerüléstől számított 24 órán át priorizált tartalomként szerepel a DO hírfolyamában is)

12 000 Ft + Áfa 

A DO Akció vállalja, hogy az aktuális partnerigényeket munkanapokon a küldéstől számított 24 órán belül kielégíti , az aktuális hónap végén összesítő számlát küld a Partnernek.

IV. DO Akció Csomag

A DO Akció extra hűségpartneri kedvezménnyel kívánja segíteni Kiemelt Ügyfeleit!

Ennek érdekében a fenti opciók bármely kombinációját választva Kiemelt Ügyfelünk 5 darab/hó megrendelése esetén 5, 10 darab/hó megrendelése estén 10, 20 darab/hó megrendelése esetén 20 százalék kedvezményt kap az összesített számla végösszegéből. 

Legyen az üzleti partnerünk! Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk!

II. Hálózati Partner program

Az Akcióporta tervei szerint országos hálózattá bővül, munkánkhoz településenként egy-egy üzleti partnert, oldalgazdát keresünk, aki a DO Akcióval együttműködve gondozza a varosnev.akcioporta.hu domain alatt üzemelő weboldalt.

A DO Akció egy-egy település esetén a varosnev.akcioporta.hu domain alatti oldal, valamint a varosnev@akcioporta.hu e-mail cím használati jogát értékesíti, kölcsönösen gyümölcsöző bérleti konstrukció keretében.

A weboldal üzemeltetésére vonatkozó bérleti konstrukciót és a kapcsolódó díjakat egyedi, az adott település méretéhez és gazdasági potenciáljához szabott ajánlatként, a Hálózati Partner elképzeléseihez igazítva alakítjuk ki.

Csatlakozzon vállalkozásával az Akcióporta Hálózathoz! Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk!